Iratkozz fel a Telex hírlevelére, és ajándékba adunk egy szuper adventi kifestőt!

2020. november 29. – 08:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A túlzás nélkül zseniális gyerekkönyvíró és illusztrátor, Dániel András azzal támogatja a Telexet, hogy készített nekünk néhány – túlzás nélkül zseniális – adventi képet. Ezek közül egyet mindenki megkaphat, a többit viszont csak a hírlevelünk feliratkozói.

Akinek van óvodás, kisiskolás gyereke, annak Dániel Andrást nem kell bemutatni (a többiek pedig sürgősen ismerkedjenek meg vele, nem fogják megbánni). A grafikusból lett gyerekkönyvíró munkái közé tartozik a népes és elvakult rajongótáborral rendelkező kufli-sorozat, a Mit keresett Jakab az ágy alatt?, a Kicsibácsi és Kicsinéni vagy éppen A könyv, amibe bement egy óriás.

A Telexnek készített rajzait viszont hiába is keresné bárki a könyvesboltban, mert ezek csak itt, csak nálunk hozzáférhetők. Dániel András négy részből álló adventi kifestőt készített nekünk, illetve igaziból nem is nekünk, hanem a Telex olvasóinak. Az ünnepi hagyományokat a tőle megszokott módon szeretettel kiforgatva, szórakoztatóan eltorzítva bemutató kifestő négy különálló képből áll, amelyeket egymás mellé téve kapjuk meg a nagy, összefüggő adventi alkotást.

Az első képet megosztjuk minden olvasónkkal (teljes méret), aki viszont szeretné megkapni a további három rajzot is, december 5-én éjfélig iratkozzon fel a Telex hírlevelére, hogy a Telex virtuális Mikulása ki tudja vinni a postaládájába a kifestő hiányzó részeit. Azok, akik korábban már feliratkoztak, természetesen szintén megkapják az ajándékot. A sikeres kifestéshez egy nyomtatóra is szükség lesz, ha valaki nem akarja összemázolni a kijelzőjét.

Dániel András adventi kifestőjének első részlete
Dániel András adventi kifestőjének első részlete

A hírlevélre akár itt, ennek a cikknek a végén lehet feliratkozni, de a cikkoldalainkról is elérhető a hírlevél-feliratkozás felülete!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!