Kórházba került Kunhalmi Ágnes a koronavírus-fertőzése miatt

2022. január 20. – 18:30

Másolás

Vágólapra másolva

Kórházba került a koronavírus-fertőzése miatt Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke. Kunhalmi a Facebook-oldalán azt írta: „Már este szúrt a hátam, és hajnalban arra ébredtem, hogy mindjárt kiszakad a tüdőm a hátamon keresztül.”

A reggel készített gyorstesztje pozitív lett, majd olyan rosszul lett, hogy a Honvédkórházban kötött ki.

„Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két AstraZeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz!”


A politikus arra kér mindenkit, hogy vegye fel az oltásokat, mert ez nem játék.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom