Mutassa meg nekünk az elmúlt évünket egy fotóban!

2021. március 30. – 09:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Felhívást intézünk olvasóinkhoz, a kérdés pedig: hogy néz ki az elmúlt egy évünk egyetlen fotóba sűrítve? Maszkok, fertőtlenítők, házhoz szállító futárok, Müller Cecíliának öltözött gyerekek farsangkor, erejüket megfeszítve dolgozó orvosok, vagy akár mindez egyben – mi írja le legjobban a leírhatatlant?

Olvasói képösszeállításunkhoz kérjük olvasóink segítségét, na meg a fotóikat. Küldje el nekünk azt az egy (egyetlenegy!) fotót, ami magába foglalja azt, milyen is A-Járvány-Egy-Képben. Szóljon ez akár a negatívumokról, akár az elrejtett pozitívumokról, akár a hőseinkről, a szabadságról vagy nem szabadról, vagy csak magáról a hangulatáról. Mi csak pár dolgot kötnénk meg,

  • egyrészt, hogy egyetlen fotó legyen, lehetőleg nagy felbontásban (legalább 1500 pixel legyen a szélesebbik oldal);
  • másrészt pedig írjon nekünk vérmérséklettől és bőszavúságtól függően pár mondatot mellé. Hol készült a fotó, miért ez az az Egy? Szóval bármit, valamit róla.

A beküldött fotókból a Telex képszerkesztői válogatnak, a legjobb fotókból készülő összeállításunkat pedig az újságban, az Instagramon és Facebook-oldalunkon is megnézhetik majd.

A fotókat a covidegykepben@telex.hu címre várjuk, a határidő pedig: április 5.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!