Szerdától jön a BKK-n a tanszüneti menetrend

2021. március 8. – 11:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A hétfőn életbe lépett óvoda- és iskolazár miatt várhatóan tovább csökken majd a BKK fogalma, ezért a vállalat úgy döntött, hogy a járataik menetrendje március 10-étől, szerdától változik, a tanszüneti menetrend lép életbe. A megállóhelyeken a világoskék alapszínű menetrendeket kell keresni, érdemes a FUTÁR utazástervező segítségével tájékozódni az indulási időpontokról – írják a sajtóközleményben.

Kitérnek arra is, hogy a tanszüneti menetrendek nem minden járat esetében tartalmazzák a 20 óra utáni kijárási korlátozás miatt jelenleg is alkalmazott járatcsökkentéseket, ezért március 16-ától néhány vonalon az esti időszak miatt újabb menetrendváltozás várható. A korlátozások nem érintik a BKK Ügyfélközpontokat és a BKK jegy- és bérletpénztárak ny nyitvatartását sem, ugyanakkor néhány BKK-viszontértékesítő pontra ez hatással lehet.

A személyes érintkezés elkerülése érdekében a BKK azt javasolja, hogy ügyfelei éljenek a különböző mobilapplikációkban elérhető elektronikus bérletek és napijegyek vásárlási lehetőségével, amelyek esetén nemcsak a vásárlás folyamata, de az utazás alatti használat is biztonságos. A vállalat járműveit naponta fertőtlenítik a járvány miatt, írják, és kérik az utasokat, hogy hordjanak maszkot, amennyiben pedig lehet, tartsák be a megfelelő védőtávolságot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!