10 ezer dollárt adományozott egy clevelandi magyar étterem megmentésére Larry Nance Jr. profi kosárlabdázó

2021. január 25. – 14:23

Másolás

Vágólapra másolva

Gazdaságilag súlyosan megviselte a koronavírus-járvány a 64 éve üzemelő clevelandi Balaton étteremet is, hogy gyűjteni kényszerültek a fennmaradásukhoz. Korábban Vujity Tvrto is járt ott, így megkereste őt az egyik helyi rádió vezetője, hogy segítsen egy figyelemfelkeltő műsorral, hátha összejönne az étterem egyéves túléléséhez szükséges kb. 60 ezer dollár (mintegy 18 millió forint) – számolt be róla a riporter a Facebookon.

Ezután történt, hogy az Cleveland Cavaliers kosárlabdázója, a magyar felmenőkkel egyáltalán nem rendelkező, NBA-s Larry Nance Jr. az apja közvetítésével és vele együtt 10 ezer dollárt adott az étterem megsegítésére. „Hogy az Ő szeretett városa olyan sokszínű maradhasson, mint amilyen volt a vírusjárvány előtt. Larry Nance Junior közösségi médiafelületein pedig ott a kérés, miszerint mindenki támogassa a helyi, a clevelandi üzleteket!” – írta Tvrtko.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!