Lekerült a lélegeztetőgépről a KDNP-s Aradszki András

2021. január 5. – 22:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly december 7-én számoltunk be arról, hogy Aradszki András, KDNP-s országgyűlési képviselő, a KDNP frakcióvezető-helyettese koronavírus-fertőzés miatt intenzív kórházi kezelés alatt állt. Előtte november 19-én, a kisebbik kormánypárt jelezte közleményben, hogy a 64 éves képviselő megfertőződött a koronavírussal és emiatt kórházi ellátásra szorul.

Az Érdi Hírek most azt írja, hogy Aradszki, a város egykori alpolgármestere jobban van, és lekerült a lélegeztetőgépről, vette észre a 444.

„Aradszki András közel másfél hónapja kapta el a koronavírust, ami miatt kórházba, sőt lélegeztetőgépre kényszerült. Az elmúlt időszak nagy részét az intenzív osztály fertőző részlegén töltötte altatásban, ám a szervezete hihetetlen erőről tett tanúbizonyságot. Ennek köszönhetően ezekben a napokban már több mint egy hete újra éber állapotban van, kommunikál a környezetével és a lélegeztetőgépre sincs már szüksége. Ahogy az egyik orvosa fogalmazott: a képviselő úr a gyógyulás útjára lépett. Információnk szerint nemsokára egy Budapest közeli rehabilitációs intézetben folytathatja a felépülést” – írja az Érdi Hírek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!