Karácsonyra bezárják a boltokat és az éttermeket Olaszországban

2020. december 18. – 23:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Olaszországban új intézkedéseket jelentettek be pénteken a karácsonyi időszakra és szilveszterre. December 24. és 27., illetve december 31. és január 3. között az összes bárnak, étteremnek és nem létszükségletű boltnak be kell zárnia. Az emberek csak munka vagy egészségügyi ellátás miatt utazhatnak, maximum ketten hagyhatják el az otthonukat, hogy meglátogassanak másokat, nem számolva a 14 évnél fiatalabb gyerekeket. December 28. és 30. között, illetve január 4-én viszont minden kinyithat, viszont akkor sem hagyhatják el városukat az emberek. Este 10 és reggel 5 óra között továbbra is kijárási tilalom lesz érvényben, viszont december 21-től január 6-ig tilos az országon belül utazni, írja a Guardian.

Hogy miként alakult a második hullámban az aktív fertőzöttek lakosságarányos száma Olaszországban, illetve nálunk, azt itt láthatja:

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!