Élőben jelentkezett be az ATV-ben Arnold Schwarzenegger, majd arról beszélt, meg lehetne oldani az edzőtermek kinyitását

2020. december 9. – 22:09

Másolás

Vágólapra másolva

Petícióban kérik a kormányt a legnagyobb edzőtermek tulajdonosai, hogy nyújtson érdemi segítséget, mert a legtöbb helynek „milliós nagyságrendben halmozódtak fel számlák” a bezárások miatt, derült ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A műsor vendége Szedlacskó Ádám volt, a Flex Gym tulajdonosa, aki a petícióról és a helyzetről beszélt, arról, hogy „nagyon nagy a baj”, mert a tavaszi leállás óta „halmozzák az edzőtermek” a tartozásokat. Ezután a műsorban felhívták Arnold Schwarzeneggert is, akit Szedlacskó 2015 óta ismer.

Arnold Schwarzenegger egy tableten az ATV Egyenes adásában – Fotó: ATV
Arnold Schwarzenegger egy tableten az ATV Egyenes adásában – Fotó: ATV

Schwarzenegger azt mondta, ő mindennap edz, jár például biciklizni. Ezután kitért arra, hogy Amerikában Magyarországhoz hasonló az edzőtermek helyzete, ugyanis zárva vannak, bár szerinte

„maszkviseléssel, szellőztetéssel és kézfertőtlenítéssel megoldható lenne a teljes zárás elkerülése”

Szedlacskó ezután kitért arra, hogy nem veszélyesebb az edzőterem, mint például összezsúfolva lenni egy áruház parkolójában. Hozzátette, közel egymillió ember jár edzőterembe és 20 ezer dolgozó, „és ahogy Arnold is mondta: az edzésnek folytatódnia kell” – folytatta.

Arra, hogy az edzőtermeknek mennyi tartalékuk van még, Szedlacskó azt mondta, „januártól már szeretnék, ha újra megnyitnák az edzőtermeket”. „Bármit megtennénk, amit az operatív törzs kér ahhoz, hogy nyitva lehessünk” – zárta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!