A Telex After szelektor szettel jelentkezik a budapesti filmfesztivál nyitóbuliján

2024. október 16. – 13:59

Másolás

Vágólapra másolva

Az októberben induló BIFF – Budapest International Film Festival indulását ünneplő bulira a Telex After külön szelektor szettel készül október 29-én. A független nemzetközi filmfesztivál első vetítése után a Turbinában rendezett eseményen Yungmatka (Kersner Máté) és Pueblo Junior (Bakos Barna) b2b szettje az After korábbi playlistjeihez hasonlóan sokszínű lesz kísérleti zenékkel, absztrakt hiphoppal, art poppal, mumble rappel, trappel, SoundCloud-kincsekkel és elektronikával. A Telex After szettje után Dom Beats és Orlando érkezik a Wavyből.

Az itthon moziba még nem került friss és izgalmas filmekkel, köztük például az év egyik nagy szenzációjával, A brutalistával vagy az ír hiphoptrióról szóló Kneecappel induló BIFF vetítései a Corvin moziban lesznek. A fesztivál egyik alapítója a Fekete pont rendezője, Szimler Bálint, aki korábbi interjúnkban is mesélt a fesztivál koncepciójáról és missziójáról.

A BIFF nyitóbulijára már kaphatók jegyek, és a fesztiválon kihelyezett Telex Filmklub is lesz, az I Saw The TV Glow vetítése után Zsirka Hellával, a Háttér Társaság aktivistájával és Hermann Veronika médiakutatóval fogunk beszélgetni Jane Schoenbrun queer felnövéstörténetéről.

A BIFF ideje alatt fesztiválközpontként is funkcionáló Turbinában több kísérő esemény is lesz, a friss hírekért érdemes követni a BIFF Facebook és Instagram oldalát. A filmekről részletes információk, a vetítési időpontok es a jegyvásárlás is elérhető a biff.hu oldalon.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!