Egy évad után vége a Kaosnak, a Netflix nem kér többet a gyarló görög istenekből

2024. október 8. – 16:01

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix nem rendel több évadot a Kaos című sorozatból, így az egy évad után véget is ér – tudta meg a Variety. A görög mitológia (anti)hőseit modern köntösbe helyező sorozatot augusztusban mutatták be, a Jeff Goldblum főszereplésével készült sorozatról azt írtuk kritikánkban, hogy azok a legjobb pillanatai, amikor hol komoly, hol egészen dilis módon kortárs témákat pendít meg, és azok konfliktusba kerülnek az évezredes mitológiai keretekkel.

Az első évad egy elég komoly cliffhangerrel ért véget, a sorozat alkotója, Charlie Covell is azt nyilatkozta korábban, hogy három évadban mesélné el a teljes sztorit.

A sorozat elkaszálásáról már eddig is felröppentek hírek, de aztán a sorozat egyik színésznője, az Eurüdikét (Riddy) alakító Aurora Perrineau egy azóta törölt Instagram-posztban lényegében elbúcsúztatta a Kaost, és az egyik rajongó kérdésére is megerősítette, hogy nem lesz több évad a sorozatból. A Variety ezután jött ki a megerősített hírrel.

A streamingversenyben persze már láttunk ilyet, hiába az alkotók háromévados terve, a Netflixnek valószínűleg nem érte meg a sorozat folytatása, így a Kaos a korábbi rétegsikerek, a The OA vagy az 1899 sorsára jutott, és idő előtt befejeződött.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!