Szakított Al Pacino és nála 54 évvel fiatalabb barátnője

2024. október 8. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

Már nincs együtt Al Pacino és 30 éves barátnője, Noor Alfallah producer. A People egy hamarosan megjelenő anyaghoz készített interjút októberben a színésszel, amiben azt mondta, jelenleg nincs kapcsolatban.

Később Al Pacino menedzsmentje tisztázta a dolgot, amikor azt írták a lapnak, hogy a színész és Alfallah Noor nagyon jó barátok maradtak, és együtt nevelik közös gyereküket, a 2023-ban született Romant.

Noor Alfallah és Al Pacino 2023-ban – Fotó: Gotham / Getty Images
Noor Alfallah és Al Pacino 2023-ban – Fotó: Gotham / Getty Images

Al Pacino és Noor kapcsolata 2022-ben, a Covid-járvány idején lett szorosabb. Noor, aki például a Donald Trumpról szóló The Apprentice című film producere, a Vogue Arabiának mesélt bővebben a kapcsolatukról. Noor nyilatkozata szerint mivel közel laktak egymáshoz, egyre több időt töltöttek együtt a lezárások idején, sakkoztak és filmeket néztek. „Olyan volt, mint egy filmsuli Al Pacinóval. Aztán több lett a dologból” – mesélte akkor Noor. A People arról ír, hogy Noor és Pacino megegyezett a fiuk felügyeleti jogáról.

Al Pacinónak 4 gyereke van 3 nőtől: a 34 éves Julie Jan Tarranttól, a 23 éves ikrek, Anton és Olivia Beverly D'Angelótól és 2023 júniusában született Roman Noor Alfallah-tól.

Al Pacino nemrég halálközeli élményéről is mesélt. A színésznek hamarosan memoárja jelenik meg Sonny Boy címmel, amelyben egyes szám első személyben meséli el, hogyan lett a kis bronxi Sonnyból – ahogy a barátai becézték – Hollywood sztárja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!