Azahriah: Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, változtatni

2024. október 6. – 13:27

Másolás

Vágólapra másolva

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni – írta Azahriah a Youtube-on közzétett üzenetében.

Az előadó azt is írta, hogy „nem tudom mikor találkozunk legközelebb de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig”. Azahriah megköszönte az elmúlt három év pörgését is, „nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz” – tette hozzá.

„November végén jön a film/pusi koncertfilm, most meg lemegy az EU tour, eztán egy darabig felszívódok, szeretlek titeket” – zárta üzenetét.

Azahriah a YouTube éves hazai toplistáján közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, míg itt DESH 121 milliós nézettséggel a második, T. Danny pedig 90 milliós lejátszással a harmadik helyre jutott fel. Azahriah Introvertált dala az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotifyon, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

Azahriah töretlen népszerűségét az idei évét meghatározó tripla stadionkoncertje is mutatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!