Öt évvel később veszi fel a fonalat az új The Last Of Us

2024. szeptember 26. – 17:47

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes a The Last Of Us című sorozat második évadához, ami majd valamikor 2025 folyamán jön a Maxra.

A Naughty Dog konzoljátékából készült sorozat első évadát huszonnégy Emmy-díjra jelölték, ebből nyolcat meg is nyert. Az első évadról itt írtunk kritikát. Itt pedig hosszabban írtunk a sorozat keletkezéséről, és arról a kérdésről, amit mi is feltehettünk a két alkotónak, Craig Mazinnak és Neil Kurzmannak.

A The Last Of Us egy olyan világvége után játszódik, amit egy gombafertőzés okozott, ami zombivá változtatja az embereket. A hivatalos sajtószöveg szerint a második évad öt évvel az előző után veszi fel a fonalat, a főszerepben most is Joellel (Pedro Pascal) és Ellie-vel (Bella Ramsay), akik most egy havas tájon élik a mindennapjaikat, amiket valószínűleg jelentősen összezavarnak majd a gonosz zombik és a még gonoszabb túlélők.

És akkor az előzetes:

A sorozat főbb szerepeiben Pascal és Ramsey mellett Kaitlyn Dever, Isabella Merced, Jeffrey Wright (aki a videojátékos szerepét ismétli meg a sorozatban) és Catherine O'Hara is feltűnik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!