Bedrogozták, lekötözték, megerőszakolták Diddyék, állítja egy amerikai nő

2024. szeptember 25. – 06:18

Bedrogozták, lekötözték, megerőszakolták Diddyék, állítja egy amerikai nő
Sean Combs (középen) a szeptember 18-i bírósági meghallgatásán ügyvédei között – Fotó: Jane Rosenberg / Reuters

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb per kezdődött a több nő által nemi erőszakkal is vádolt rapper, Sean Combs, azaz Diddy ellen: a TMZ szerint ezúttal egy nő perelte be a zenészt, mondván egy barátjával megerőszakolta egy New York-i stúdióban. Thalia Graves azt állítja, A 2001-es eset óta öngyilkos gondolatai is voltak. Szerinte a másik elkövető Diddy biztonsági főnöke, Joseph Sherman volt.

Graves akkor 25 éves volt a per iratanyaga szerint, és Diddy egyik munkatársával randizgatott. Diddy egyszer odacsalogatta őt a stúdióba, majd leitatták. A piában szerinte valamiféle drog volt, amitől rövid időre elvesztette az eszméletét. Arra ébredt, hogy meg van kötözve, a két férfi pedig kegyetlenül megerőszakolta.

A nő szerint megfenyegették utána, hogy tönkreteszik, ha erről beszélni mer bárkinek, így mostanáig – a botrányok kipattanásáig – hallgatott. Graves azt állítja, terápiára jár, de így is depresszió, szorongás és pánikrohamok kínozzák, és félelemben él. 2023-ban ráadásul megtudta, hogy Diddyék videóra vették a meggyalázását. Ezt a felvételt szerinte többeknek megmutatták, emiatt akart véget vetni az életének.

Eközben a Guardian arról ír, hogy fonák módon elkezdték többen hallgatni Diddy zenéit, 18,3 százalékkal többen streamelték már őt a szeptember 17-i letartóztatása óta, mint az azt megelőző héten. George Howard zeneipari professzor azt mondta a lapnak, valószínűleg az emberek a zenéjén keresztül akarják megérteni a tetteit.

Combst, azaz Diddyt szexuális kereskedelemmel és zsarolással vádolják, a vádak szerint 2008 óta kényszerített, fenyegetett és abuzált nőket, mindezt a szexuális vágya kielégítésére, illetve később a jó hírneve védelméért.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!