Letartóztatták a korábban bántalmazással vádolt P. Diddyt

2024. szeptember 17. – 08:26

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn este őrizetbe vették a manhattani Park Hyatt Hotelben P. Diddyt, aki ellen az elmúlt években számos per indult szexuális zaklatás, illetve szexkereskedelem miatt. A rapguru ügyvédje a CNN-nek azt mondta, a pontos vádak egyelőre nem ismertek.

A Combs elleni ügy vádjai és részletei egyelőre nem tisztázottak. „Csalódottak vagyunk a döntés miatt, hogy az amerikai ügyészség szerintünk igazságtalan büntetőeljárást folytat Combs úr ellen” – mondta Marc Agnifilo, Sean Diddy Combs ügyvédje a CNN-nek. Az ügyvéd szerint a zenész együttműködött a vádemeléshez vezető nyomozásban, és „a múlt héten pedig önként New Yorkba költözött, hogy felkészüljön a vádakra”. Csapata fenntartja ártatlanságát, és azt mondja, hogy „nincs semmi rejtegetnivalója”.

„Sean 'Diddy' Combs egy zenei ikon, egy vállalkozó, szerető családapa és egy filantróp, aki az elmúlt 30 évben felépített egy komplett birodalmat, imádta gyermekeit, és azon dolgozik, hogy felemelje a fekete közösséget. Ő egy tökéletlen ember, de nem bűnöző” – mondta még Agnifilo a CNN-nek, és arra kérte a közvéleményt, hogy ne ítéljenek mindaddig, míg el nem ítélik Diddyt.

Az év elején Combs neve egy szexkereskedelem miatt zajló nyomozás miatt került elő, házában házkutatásokat is tartottak. 2023 novembere óta összesen tíz per indult ellene, ezek közül kilenc szexuális zaklatás miatt

Combs korábban minden jogsértést tagadott a különböző perekben, azonban nyilvánosan bocsánatot kért, miután napvilágra került egy olyan felvétel, melyen brutálisan bántalmazza volt barátnőjét, Cassandra „Cassie” Venturát.

P. Diddyről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!