Woody Harrelsonnal kosarazott Molnár Áron, aztán még sörözni is elmentek

2024. szeptember 2. – 17:08

Másolás

Vágólapra másolva

Morgan Freeman péntek esti, Dérynében elköltött vacsorája után a Szemfényvesztők nálunk forgó harmadik részének újabb színésze, Woody Harrelson is feltűnt Budapesten, méghozzá Molnár Áron társaságában, akivel előbb lement kosarazni, aztán söröztek egy jót – írja a 24.hu.

A találkozóról maga Molnár Áron számolt be az Instagramján, ahol azt írta, azért nem volt ott az új évaddal visszatérő Sztárbox első napján – ami rögtön hozott egy kiütést, de inkább szemérmetlen önpromó, mint jó show –, mert éppen Harrelsonnal kosarazott valahol. Mint írta, gyerekkora első kosaras filmje a Zsákolj, ha tudsz volt, most pedig két órát játszhatott a színésszel.

A Zsákolj, ha tudszban (White Men Can't Jump, tavaly jött hozzá egy nem túl jó remake) Harrelson egy egyetemi kosarast játszik, aki az őt alábecsülő streetballosokkal kötött fogadásokkal keresi a kenyerét, a színész pedig a jelek szerint 63 évesen is formában van, mert Molnár szerint „szórta a pontokat, irdatlan passzokat adott és mindig, de mindig visszajött védekezni a támadások után”. Aztán a végén még sörözni is elment velük.

Az is kiderült, hogy az egészet Nagy Ervin szervezte meg. A Szemfényvesztők 3-at Ruben Fleischer, a Venom és a Zombieland-filmek direktora rendezi, a főbb szerepekben Rosamund Pike, Daniel Radcliffe, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg és Dave Franco lesznek majd láthatóak, és az eddigi két sztár mellett alighanem másokat is lehet majd látni Budapesten a következő időszakban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!