Ingyen hamburgerrel, ingyen belépőkkel és Swarovskival kárpótolja Bécs a csalódott Taylor Swift-rajongókat

2024. augusztus 9. – 09:50

Másolás

Vágólapra másolva

A bécsi városvezetés ingyen belépőkkel, kedvezményekkel kárpótolja a csalódott Taylor Swift-rajongókat, írja a HVG a Wien.info alapján.

A honlap szerint minden koncertjeggyel rendelkező rajongó vasárnapig ingyenesen látogathatja Bécs leghíresebb múzeumait, így az Albertina múzeumot, a bécsi Mozart-házat, a Zene házát, a Hundertwasser múzeumot, a Zsidó Múzeumot és az új Bécs Múzeumot is. Ezenkívül három napig ingyenesen mehetnek a város egyik legnagyobb szabadtéri uszodájába is.

A swiftiek fogadására több szórakozóhelyen is készülnek: Taylor Swift-tematikájú bulit tartanak több szórakozóhelyen is, egy belvárosi kocsma pedig kocsmakvízzel és extra italokkal készül, amit minden belépőjeggyel rendelkező rajongó ingyen megkóstolhat.

Ingyen hamburger is várja a rajongókat a Le Burger étteremláncnál, a bécsi Swarovski pedig „kristályos meglepetéssel” készül – a készlet erejéig.

Taylor Swift három bécsi koncertjét terrorveszély miatt kellett lemondani, a hírek szerint a két letartóztatott gyanúsított Swift koncertje alatt a stadionon kívül tartózkodó közel 20 ezer embert vette volna célba.

Taylor Swiftnek és menedzsmentjének a bécsi terrorfenyegetettség előtt sem voltak könnyű napjai, ugyanis az előadónak a három gyerek halálával végződő southporti késelésre is reagálnia kellett. A városban július 29-én 6-11 éves gyerekek Taylor Swift-dalokra épülő jóga- és táncórán vettek részt, amikor egy sebészi maszkos támadó késsel rontott a rájuk. Az azóta zavargásokig fajuló tragédiára külön posztban reagált Taylor Swift is, akit mélyen megrázott és sokkolt a gyerekeket ért támadás. Swift a mostani történéseket egyelőre nem kommentálta.

Az elmaradó Taylor Swift-koncertekről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!