Azahriah beugrott egy ingyenes koncertre az V. kerületben

2024. augusztus 7. – 10:00

Másolás

Vágólapra másolva

Azahriah kedd este rögtönzött ingyenes koncertet adott a budapesti Fröccsteraszon, amikor beugrott a dél-amerikai zenét játszó csapat, az Unicumbia koncertjére, írja a Blikk. A lap szerint a közönséget meglepte, hogy Azahriah is színpadra lépett, pedig az Unicumbia egyik tagja többször is zenél a koncertjein. A koncertről a szórakozóhely tett közzé pár, 24 óráig elérhető Instagram-sztorit, ezeken látszik, hogy Azahriah gitározott és énekelt is.

Azahriah egyértelműen az ország kedvenc előadója a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legutóbbi összesítése szerint, 80 millió lejátszással az országos előadói toplista első helyére jutott a Spotifyon, DESH-sel közösen pedig mintegy 56 millió lejátszással a 2. helyet is megszerezte idén. Őket követte az élen közel holtversenyben ekhoe, Dzsúdló, majd Manuel – 20 millió lejátszással.

Azahriah a YouTube éves hazai toplistáján is közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, míg itt DESH 121 milliós nézettséggel a második, T. Danny pedig 90 milliós lejátszással a harmadik helyre jutott fel. Azahriah Introvertált dala az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotifyon, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

Azahriah töretlen népszerűségét persze az idei évét meghatározó tripla stadionkoncertje is mutatja.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!