Puszikat osztogatott a női statisztáknak Francis Ford Coppola

2024. július 27. – 19:15

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilvánosságra kerültek olyan videók, amiken Francis Ford Coppola filmrendező a saját, Megalopolis című filmje forgatása közben megcsókolja a statisztákat.

Idén tavasszal a forgatásról és utómunkáról készült Guardian-cikkben egy névtelen forrás megemlítette, hogy egy klubjelenet forgatása közben a 84 éves rendező több statisztát is megcsókolt, megölelt, vagy az ölébe ültetett.

Akkor Coppola egyik producere azt nyilatkozta, hogy a rendező a hangulatot akarta megteremteni a forgatáson, ezért csókolta arcon vagy ölelte meg a női statisztákat. A producer szerint nem történt zaklatás.

A Variety forrása szerint több felvétel után Coppola a hangosbeszélőben annyit mondott, hogy sajnálja, ha valakihez odamegy és megpuszilja, „csak hogy tudjátok, a saját szórakoztatásom miatt csinálom”.

A Variety cikkében látható videókon is ez látszódik, a rendező sétál a tömegben, és nők arcára nyom puszit.

Coppola évtizedek óta tervezi a Megalopolis című sci-fijét, amit végül saját pénzéből készített el, ő finanszírozta a teljes 120 millió dolláros büdzsét. A film premierje az idei cannes-i filmfesztiválon volt, az előzetesét itt lehet megnézni. Szerepel benne Adam Driver, Nathalie Emmanuel, Shia LaBeouf, Aubrey Plaza, Dustin Hoffman, Jon Voight és Laurence Fishburne is.

A magyar premierje szeptember 26-án lesz a mozikban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!