Szexuális erőszak miatt nyomozást indított a rendőrség a VV-ben történtek miatt

2024. július 19. – 16:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrség is nyomoz a Való Világ 12. szériájában történtekkel kapcsolatban, amiért az egyik játékosnak, VV Dzsigerinek távoznia is kellett a műsorból, írja a Blikk. A férfinak azért kellett elhagynia a villát, mert megsértette a szabályzatot.

Az esetről szóló, a Redditen megjelent videók alapján VV Dzsigeri először villatársa lábai közé nyúlt be, amire Giada azt kiabálta neki, hogy „menj innen”. A férfi ezután teljes testsúllyal ránehezedett a nőre, befogta a száját, és miközben Giada ütögette őt, továbbra is a lábai között nyúlkált a nőnek. Csak azután szállt le a férfi a végig ellenkező nőről, miután Giada megütötte a száját.

VV Dzsigeri távozásakor azt mondta, hogy utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet”. A férfi úgy érezte, villatársa „nem adott olyan jeleket, hogy neki rossz volt”.

A Blikk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy „egy magánszemély tett feljelentést, amely alapján a BRFK szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást”. Azt nem tudni, hogy az áldozat, VV Giada tett-e feljelentést.

Az RTL kész minden segítséget megadni VV Giadának

VV Dzsigeri kizárása után az RTL Magyarország közleményt adott ki, ebben azt írták, a Való Világ készítői semmilyen formában nem tolerálják a VV Dzsigeri által tanúsított magatartást. „A játékos tettét elismerte, elnézést kért az érintettől és a villalakóktól, cselekedete súlyát és annak következményét nem kérdőjelezte meg” – írták.

Az RTL hozzátette, hogy VV Giadának minden segítséget megadnak, folyamatosan komminkálnak vele. „A műsor készítői akár jogi, akár más természetű kérésében támogatják. VV Giadával a műsort követően is – vagy amennyiben előbb távozna, a kiesését követően – folyamatosan konzultálnak a műsor készítői, és amennyiben a műsort követően VV Giada szakértői segítséggel szeretne élni, ehhez is minden támogatást meg fog adni neki az RTL.”

Megerősítették, hogy az esettel összefüggésben egy magánszemély feljelentést tett, amely alapján a BRFK nyomozást rendelt el. „A nyomozás során az RTL Magyarország mindenben együttműködik a hatóságokkal. Az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást a BRFK tud adni” – zárul a csatorna közleménye.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!