Kizárták a Való Világ egyik játékosát, mert szexuálisan erőszakoskodott villatársával

2024. július 19. – 07:45

Másolás

Vágólapra másolva

Kizárták a Való Világ 12-ből az egyik játékost, VV Dzsigerit, miután a férfi megsértette a Villa szabályzatát. A valóságshow műsorvezetője, Megyeri Csilla a játékban azt mondta a férfinak, hogy azért kell elhagynia a villát, mert olyan helyzetbe hozta egy villatársát, Giadát, „ami számára nem volt kívánatos, ezt többször is jelezte számodra”.

A 21 éves férfi elfogadta a döntést, majd bocsánatot kért villatársától és a többiektől is. Az esetről szóló, a Redditen megjelent videók alapján VV Dzsigeri először villatársa lábai közé nyúlt be, amire Giada azt kiabálta neki, hogy „menj innen”. A férfi ezután teljes testsúllyal ránehezedett a nőre, befogta a száját, és miközben Giada ütögette őt, továbbra is a lábai között nyúlkált a nőnek. Csak azután szállt le a férfi a végig ellenkező nőről, miután Giada megütötte a száját.

VV Dzsigeri elköszönésként azt mondta, hogy utólag „tényleg szarul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet”. A férfi úgy érezte, villatársa „nem adott olyan jeleket, hogy neki rossz volt”. Giada a férfi beszédekor azt mondta, hogy az erőszakoskodás után elment sírni, mert olyan dolgot hozott elő belőle a helyzet, „amit nem akart”.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!