Puskás Peti: Ha ilyen a hordozód, egy hülye szar anya vagy, ha másfajta, akkor egy idióta szar anya vagy

2024. július 17. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

„Bár nem tudom milyen lehetett régen, de nem lehet egyszerű ma friss anyukának lenni köszönhetően annak az iszonyatosan nagy iparnak, ami a gyereknevelésre épül,a közösségi média végtelen cirkuszának, a kultúránk kegyetlen versenyszellemének és az ítélkezés társadalmának” – kezdte Facebook-bejegyzését Puskás Peti, a The Biebers előadója, akinek 2023 szeptemberében született meg feleségével, Puskás-Dallos Bogival közös gyereke.

A bejegyzésében Puskás Peti összeszedett számos olyan elemet, amik miatt egy friss anyuka negatív kritikákat kaphat. „Ha így szültél, azért vagy szar anya, ha úgy, azért, ha fiatalon, akkor szar vagy, ha öregen még szarabb, ha ilyen a hordozód egy hülye szar anya vagy, ha másfajta, akkor egy idióta szar anya vagy, ha elöl hordod azért vagy szar, ha hátul azért, ha nem néz rád eleget a gyereked szar anya vagy, ha 6 hónaposan még nem önállóan főz és eszik szar anya vagy, ha nem olvastad a 1000+1 tipp könyvet szar anya vagy, ha nem követed az »anyavagyoksegítség« blogot szar anya vagy, ha nem vagy önkéntes adminja az anyákdühöngője csopinak szar vagy” – írja a bejegyzése első felében.

„(…) ha jó kedved van szar vagy, ha szar kedved van szar vagy, ha nem fogytál vissza 2 héten belül szar vagy, ha edzeni jársz te vagy a legszarabb, ha posztolsz a gyerekről te egy igazi szar vagy, ha nem akkor méretes szar” – folytatta, aztán idevette még az utazást, a munkát, amit ha valaki nem csinál, könnyen megkapja, hogy középkori felfogású, ha meg csinálja, akkor azt, hogy karrierista, aki nem a gyerekeivel törődik, minek vállalta egyáltalán.

„És még folytathatnánk a sort… hirtelen ennyi jut eszembe mennyi mindent látok-hallok mivel kell a friss anyukáknak megküzdeni , hogy ezek között valahogy mégis megtalálják az örömét az anyaságnak. Nem egyszerű, de egy Harcosok klubja női remake-t megérne” – zárta végül Puskás.

Puskás Peti korábban az After podcast vendége is volt, akkor beszélt arról is, hogy miért vállalta el annak idején a Való Világ műsorvezetését, és hogyan próbálja megváltoztatni a valóságshow-ról kialakult eddigi képet.

Dallos Bogi tíz évvel ezelőtt We all című dalával vált országosan ismertté, a dal 2014-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján második lett. Később Dallos Bogi is vezette a műsort, majd Puskáshoz hasonlóan 2019-ben az X-Faktor mentora is lett. A pár két éve házasodott össze, Puskás-Dallos formában felvették egymás nevét is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!