Megszületett Dallos Bogi és Puskás Peti első gyereke

2023. szeptember 8. – 11:55

Másolás

Vágólapra másolva

Az Instagramon jelentette be Puskás Peti és Dallos Bogi, hogy megszületett első közös gyerekük, Ábel. „Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat” – írták a közös posztjukban.

Puskás Peti műsorvezető, zenész, az X-Faktor és a Való Világ műsorvezetője, valamint felesége, Dallos Bogi énekesnő márciusban, szintén az Instagramon jelentette be, hogy első gyereküket várják, akkor összesen nyolc képet tettek fel, amiken hol kutyájukkal együtt ülnek a kanapén, hol egy zongora mellett tartanak egy „future artist”, vagyis leendő művész feliratú bodyt. „A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk, kisbabánk” – írták akkor.

Puskás Peti korábban az After podcast vendége is volt, akkor beszélt arról is, hogy miért vállalta el annak idején a Való Világ műsorvezetését, és hogyan próbálja megváltoztatni a valóságshow-ról kialakult eddigi képet.

Dallos Bogi tíz évvel ezelőtt We all című dalával vált országosan ismertté, a dal 2014-ben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatóján második lett. Később Dallos Bogi is vezette a műsort, majd Puskáshoz hasonlóan 2019-ben az X-Faktor mentora is lett. A pár két éve házasodott össze, Puskás-Dallos formában felvették egymás nevét is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!