Sürgősségi műtétje lesz Josh Homme-nak, lemondta európai turnéját a Queens of the Stone Age

2024. július 9. – 15:47

Másolás

Vágólapra másolva

Lemondta európai turnéjának hátrelévő állomásait a Queens of the Stone Age, miután Josh Homme-nak, a zenekar frontemberének sürgősségi műtét miatt haza kell utaznia az Egyesült Államokba. A hivatalos bejelentésben a zenekar nem részletezte, hogy milyen műtét vár a zenészre.

A zenekar többek között a szlovákiai Pohoda fesztiválon, a kolozsvári Electric Castle-ön és Bécsben is fellépett volna júliusban. A lemondásokat bejelentő posztban a zenekar azt írta, mindent megpróbáltak, hogy valahogy lehozzák a hátrelévő koncerteket, de ebben a helyzetben lehetetlen lett volna folytatni a turnét.

Josh Homme 2023-ban beszélt először nyíltan a rákbetegségéről. Akkor nem részletezte, hogy milyen típusú rákkal kezelték, de akkor műtéten is átesett, és az egész éppen abban az időszakban történt, amikor a gyermekei feletti felügyeleti jogért harcolt.

Homme hosszabb ideje jogi küzdelmet folytat volt feleségével, Brody Dalle-lal. Mindkét fél távoltartási végzést nyújtott be a másik ellen, és fizikai bántalmazással vádolta a másikat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!