Rák miatt műtötték a Queens of the Stone Age frontemberét

2023. június 13. – 22:43

Másolás

Vágólapra másolva

Először beszélt rákbetegségéről a sajtónak Josh Homme, a Queens of the Stone Age brit rockzenekar frontembere – írja a Guardian Homme a Revolvernek adott interjúja alapján.

Az ötvenéves zenész nem részletezte, hogy milyen típusú rákkal kezelték, de azt elmondta, hogy műtéten is átesett, és az egész éppen abban az időszakban történt, amikor a gyermekei feletti felügyeleti jogért harcolt. A rák csak „a cseresznye volt a habon ebben az érdekes időszakban” – mondta hozzátéve, hogy „rendkívül hálás”, amiért túl fog jutni ezen, és majd csak úgy fog visszatekinteni rá, mint „valami elcseszett dologra, ami jobbá tett”.

Homme hosszabb ideje jogi küzdelmet folytat volt feleségével, Brody Dalle-lal. Mindkét fél távoltartási végzést nyújtott be a másik ellen, és fizikai bántalmazással vádolta a másikat: Dalle szerint Homme lefejelte és azt mondta neki, hogy arról fantáziál, hogy megöli őt; Homme ellenben azt vallja, hogy Dalle egyebek mellett több alkalommal is arcon ütötte őt. Kettejüknek két közös gyereke van, az ő felügyeletükért folyik a küzdelem.

Homme hozzátette: „Ez volt életem legsötétebb négy éve”, egy olyan élmény, ami „darabokra zúzta a régi életemet, [de] ezeket a darabokat sikerült egy hajóvá építenem, ami hamarosan elindul”. A Queens of the Stone Age pénteken In Times New Roman ... címen új albumot jelentet meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!