Nick Carter Budapestre jön, a Vasúttörténeti Parkban lép fel

2024. június 28. – 13:35

Másolás

Vágólapra másolva

A budapesti Vasúttörténeti Parkban lép fel augusztus 1-jén Nick Carter, a Backstreet Boys sztárja – közölte a koncert szervezője. Azt írták, hogy a napokban vált biztossá, hogy a Backstreet Boyshoz 12 évesen csatlakozó énekes szólóturnéja Magyarországot is érinti, így Nick Carter a Vasúttörténeti Parkban várhatóan lenyomja majd a fiúbanda legismertebb slágereit. A Cooltix-on leleplezték azt is, hogy Krisz Rudi és DJ Dominique vezetik majd fel a koncertet.

Az 1993-ban alapított Backstreet Boys a világ egyik legsikeresebb fiúbandája volt a kilencvenes években, ötször jelölték őket Grammy-re, több díjat is nyertek, és még tiszteletbeli csillagot is kaptak 2013-ban a Hollywood Walk of Fame-en.

Nick Carter 2002-ben kezdett szólókarrierbe a Now or Never című debütáló albumával, de azóta kiadott még két szólólemezt, 2012-ben az I'm Taking Off-t, 2016-ban az All American-t.

2023-ban kijött a Hurts to Love You című kislemeze is, ekkor a Backstreet Boysszal turnézott, hogy aztán 7 év után ismét szólóturnéra induljon. A Who I Am Tour tavaly októberben kezdődött az Egyesült Államokban.

Az egykori tinibálvány Cartert egyébként 2022 decemberében szexuális zaklatással vádolta meg és beperelte egy nő. Azt állította, hogy a popsztár 2001-ben egy turnébuszon szexuálisan bántalmazta őt. A nő akkor még csak 17 éves volt. A vádakra a popsztár kártérítési perrel reagált.

A zaklatási vádak mellett viszont öccse, Aaron Carter halálát is fel kellett dolgoznia, erről itt írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!