Cher bevallotta, hogy 9 éves kora óta odavan a meleg férfiakért

2024. június 26. – 11:01

Másolás

Vágólapra másolva

Cher néhány napja nyilvánosan bevallotta, hogy amikor először találkozott meleg férfiakkal, az neki „szerelem volt első látásra”. „Ott volt ez a két srác a házunkban, éppen anyámmal és a legjobb barátnőjével beszélgettek. Még csak 9 éves voltam, de csak arra tudtam gondolni, hogy eddig hol rejtegették ezeket a fickókat? Miért nem olyan vicces a többi fiú, mint ők itt?” – mondta az amerikai énekesnő csütörtökön az Abbey nevű hollywoodi LMBTQ+-bárban, ahol meglepetésvendégként lépett fel.

Az Advocate szerint a bulit Law Roach, Zendaya stylistja szervezte az Abbey új tulajdonosának, Tristan Schukraftnak a tiszteletére, és meghívta az Oscar-díjas színész- és énekesnőt is.

Law Roach karrierjével részletesen foglalkoztunk nemrég, ő Zendaya stylistja, aki soha nem csinált titkot abból, hogy chicagói meleg fekete férfiként elég rögös és szokatlan úton jutott el a legbefolyásosabb amerikai stylistok körébe, és azt sem, mennyire képmutatónak és elitistának tartja a közeget, mégis óriási divatforradalmat robbantott a vörös szőnyegen.

Chert egyébként transznemű fia, Chaz Bono is szorosan köti az LMBTQ+-közösséghez, bár az énekesnő elég viharos kapcsolatot ápol gyerekeivel, mentális problémákkal küzdő fia, Elijah Blue Allman feletti ideiglenes gyámságát például elutasította a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság még januárban. Ennek ellenére slágereit gyakran játsszák meleg közösségekben, például a idei Budapest Pride-on is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!