„A hitemet tették próbára” – mondta díjátvétel közben a családon belüli erőszakért elítélt Jonathan Majors

2024. június 23. – 09:47

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly órákkal azután, hogy egy manhattani esküdtszék bántalmazás miatt bűnösnek találta, a Marvel ki is rúgta Majorst, aki addig a Kang, a hódító nevű karaktert játszotta a Marvel filmes univerzumában.

Majors a díjátadón azt mondta, „tökéletlen vagyok, vannak hiányosságaim, de elismerem őket”. A Variety híradása szerint a színész sírt is a hosszú beszéde alatt, a közönség pedig ovációval fogadta.

Majors először arról beszélt, hogy számár a kitartás azt jelenti, hogy „a nehézségek ellenére kitartóan megteszel valamit. Az Isten, akit szolgálok, olyan helyzetbe hozott, hogy jobban meg kellett testesítenem a szót, mint azt szerettem volna”. Majors hozzátette, szerinte „a hite lett próbára téve”. Arról is beszélt, hogy Will Smith és Tyler Perry is kiállt mellette „a nehéz időkben”.

A Hollywood Unlocked a „kitartás jegyében” odaadta Martin Villeneuve új thrillerének főszerepét is Majorsnak.

A Creed 3-ban is szereplő Majorst exbarátnője, Grace Jabbari vádolta meg azzal, hogy bántalmazta őt. A veszekedés kiindulópontja az volt, hogy a nő meglátta, hogy Majors ezzel a szöveggel kapott egy üzenetet: „Bárcsak most csókolóznék veled!” Erre kikapta Majors kezéből a telefonját, mire a színész megragadta a karját, a háta mögé csavarta, és a fején is megütötte. A nő állítása szerint eltört az egyik ujja, zúzódások és vágások keletkeztek rajta. A bírósági ítélet betett a Marvelnek is, amely a következő öt év nagy Marvel-filmjeiben Majorsnek szánta a főgonosz szerepét.

(Variety)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!