Saját márkás popcornt dob piacra a Netflix Amerikában

2024. június 21. – 19:07

Másolás

Vágólapra másolva

Belép az utóbbi időben szokatlanul izgalmasnak tűnő pattogatottkukorica-piacra a Netflix, írja a Wrap. A streamingszolgáltató két különböző ízben forgalmaz majd zacskós popcornt a Walmart áruházakban.

A két íz a Cult Classic Cheddar Kettle Corn és a Swoonworthy Cinnamon Kettle Corn nevet kapta, ez a gyakorlatban a cheddar sajtos és a fahéjás popcornt jelenti. A Netflix az Indiana Popcorn gyártóval állt össze a két új termékre.

Nem ez az első eset, hogy a Netflix rágcsálnivalókkal és ételekkel kísérletezik, négy éve a Ben & Jerry's fagyimárkával adtak ki közös ízt, illetve 2023-ban rövid időre megnyitottak egy saját éttermet is Los Angelesben a streameren látható főzőműsorok séfjeinek ételeivel.

Valami történik Amerikában a popcornpiacon, mert az utóbbi időben egyre több szórakoztatóipari cég jelent be mindenféle együttműködéseket vagy különleges kiadásokat. Idén januárban például az egész internetet bejárta az a spéci popcornos doboz, amit a Dűne 2-höz adtak a mozikban, azóta pedig számos másik filmet is különleges pattogatottkukorica-tartókkal promóznak, mint az Agymanók 2 (kritikánk a filmről itt), a Rozsomák és Deadpool vagy a Gru 4, és a felsorolást még sokáig lehetne folytatni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!