Egy földön fekvő babát fotóztak le Taylor Swift koncertje közben, reagált az aréna

2024. május 14. – 18:30

Egy földön fekvő babát fotóztak le Taylor Swift koncertje közben, reagált az aréna
Taylor Swift május 10-i koncertjén a párizsi La Défense Arénában – Fotó: Kevin Mazur / TAS24 / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Négy koncertet adott múlt héten a párizsi La Défense Arénában Taylor Swift, ezek közül a május 10-i rögtön a címlapokra került, miután lefotóztak egy háton fekvő babát a helyszín padlóján. Az incidens miatt a szülőkre és a helyszínre is rázúdult a népharag, a La Défense viszont kedden végül mégis kiadott egy nyilatkozatot a vádakról: ez alapján noha a helyszín felajánlotta a szülőknek, az „alternatív elrendezést” elutasították a jegytulajdonosok, írja a Rolling Stone. Az aréna hozzátette, hogy a szabályok értelmében ha van jegye és felnőtt kísérete, korhatár nélkül minden gyereket beengednek.

A fotót még május 10-én posztolta egy X-felhasználó, azzal a kommenttel, hogy ő azonnal hívná a biztonságiakat, ha egy babát látna a földön.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Taylor Swift rajongói azon túl is egészen más szintet képviselnek, ha rajongásról van szó, hogy agyonhallgatják az énekesnő zenéit Spotifyon. A legelvetemültebb fanok viselkedéséből gyakran lesz hír, novemberben például kiderült, hogy több száz rajongó már június óta ott sátrazott az argentínai Buenos Airesben található River Plate stadionjánál, hogy a novemberi (!) koncertre a lehető leghamarabb be tudjanak jutni.

Az egész nyáron folytatódó turnén Swift legújabb dupla albumát mutatja be. Tizenegyedik stúdióalbuma, a The Tortured Poets Department: The Anthology (TPD) április végén jelent meg, és ahogyan az lenni szokott a lemezeivel, a lejátszási listák élére került.

Tavaly ősszel nagy port kavart, hogy Sophie Turner és Joe Jonas válnak: a válópert az énekes nyújtotta be, és hamar szárnyra kapott a pletyka, hogy házasságuk azért romlott meg, mert a 27 éves színésznő a két kislányuk megszületése után is eljárt bulizni, miközben többnyire a 34 éves férje maradt otthon a gyerekekkel. Arról, hogy miért fontos, hogy néha az anyák is szórakozzanak, és hol van a határa a gyerekkel való bulizásnak, ebben a cikkben írtunk.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!