Istenes Bence a Boxing Kingsről: Úgy készülök, mint egy olimpikon

2024. május 8. – 13:54

Másolás

Vágólapra másolva

A Molnár Áron helyett induló Istenes Bence szerint rigorózusabb felkészülés előzi meg a Hell Boxing Kings nemzetközi versenyt, mint a Sztárboxot, az RTL műsorvezetője erősebb ellenfelekre is számít.

„Úgy készülök, mint egy olimpikon”

– mondta az RTL reggeli műsorában Istenes, aki szerint a nemzetközi versenyt sokkal több felkészülés előzi meg, mint a tavalyi Sztárboxot, egyrészt azért, mert erősebb ellenfelekkel mérkőzik majd meg, másrészt pedig már nem a nulláról indul.

A Voice korábbi műsorvezetője a 75 kilós súlycsoportban száll majd ringbe, de még nem tudja, kik lesznek az ellenfelei. A versenyen tíz ország celebjei indulnak, Istenes június végén kezdi a felkészülést, akkor kezdődnek majd a „brutális edzések”, és akkor már az étrendre, az alvásra és a regenerálásra is odafigyel majd.

„Érdekes, mennyire más volt a motivációm, mennyire mást akartam mutatni tavaly, és mennyire más fejjel megyek bele most, de ugyanolyan erővel fogok beleállni” – mondta Istenes. Beszélt arról is, hogy szerinte a boksz nagyon komplex sport, olyan mint az élet, folyamatos mentális felkészülést igényel.

„Az ember elkezd lejárni bokszolni, aztán azt gondolja, hogy na, én már tudok bokszolni, bárkit megverek. Akkor mondták, hogy jó, tessék, akkor bokszoljatok. És akkor összevissza ver téged valaki” – magyarázta.

A Hell Boxing Kingsen a tavalyi Sztárbox után eredetileg Molnár Áron indult volna, de nem vállalta a szereplést, ebben a cikkben írtunk arról, hogy miért.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!