Hajdú Péter szerint Molnár Áron azért nem indul a Boxing Kingsen, mert még több pénzt akart

2024. május 8. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

15-15 millió forint támogatást kapnak a Hell Boxing Kings versenyzői, de Molnár Áron úgy érezte, ingyen bunyózott volna, ezért vele nem tudtak megegyezni, írja a Blikk. Molnár Áron a Facebookon arról posztolt, hogy soknak tűnik az összeg, de abból kellett volna fizetnie az edzői mellett az étrendjét, a masszázst, gyógytornát, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést, ezért nem érte volna meg számára az ajánlat.

„Nem kaptam volna meccspénzt, így három meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldani. Másrészt nagy meglepetés volt, amikor az első tárgyaláson szemben ült velem Hajdú Péter. Mint később megtudtam, ő is a Hell igazgatótanácsának tagja, ő is masszívan részt vesz ennek a szervezésében. Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Judit-interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz” – mondta Molnár.

Hajdú Péter négy pontban reagált a színész állításaira a Facebookon, cáfolta, hogy a Hell igazgatótanácsának tagja lenne, és azt írta, hogy sem Molnár Áron, sem a menedzsere nem említette a tárgyalásokon, hogy problémájuk lenne Hajdú személyével. „Egy dolgot szerettek volna: még több pénzt. Nettó 15 millió forint Molnár Áronnak nem volt elég a felkészülésre. Megjegyzem, hogy 10 ország összes celeb versenyzői közül, egyedül neki nem!” – írta Hajdú.

Molnár Áron helyett így Istenes Bence indul a versenyen, Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka és Berki Mazsi női bajnok mellett. A selejtezők júniusban lesznek a DVTK Arénában, a negyeddöntőket, az elődöntőket és a döntőt az RTL élőben közvetíti ősszel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!