Madonna-számra esik egymásnak Deadpool és Rozsomák a közös filmjük előzetesében

2024. április 22. – 21:11

Másolás

Vágólapra másolva

A mozikba július végén érkező Deadpool & Rozsomák Super Bowl alatt kirakott teasere tartja eddig a rekordot a 24 óra legtöbbször megtekintett filmtrailerek között 365 milliós megtekintéssel.

Ezt a rekordot döntheti most meg a film újabb, már bővebb trailere, amely Deadpool és Rozsomák kocsmai összeszólalkozásával indít, és később is főleg a két hős egymást sértegető mondataira, és a Like a Prayerre vágott harcjelenetekre épít.

A filmet azért is előzi meg óriási várakozás, mert ez lesz a két X-Men hős első, immár a Marvel-univerzumban játszódó mozija. A Deadpool & Rozsomák hat évvel az előző, Ryan Reynolds-féle Deadpool 2 után érkezik, Hugh Jackman pedig a 2017-es Logan után tér vissza Rozsomák szerepében.

A történet szerint Deadpool azután érkezik a Marvel-univerzumba, hogy a Loki-sorozatban megismert Idővariációs Hatóság elrabolja őt.

A Deadpool & Rozsomákot Shawn Levy (Free Guy, Éjszaka a múzeumban) rendezi, Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett feltűnik még benne Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni és a Successionből ismert Matthew Macfadyen is. A film magyar premierje július 25-én lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!