Az ezreseket szóró influenszer szerint egy mesét alkottak, ahol pénz hullik az égből

2024. április 16. – 18:22

Másolás

Vágólapra másolva

Legközelebb sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a biztonságra, és a tömeg által letaposott növények miatt is vállalja felelősséget, akár saját kezével pótolja a virágokat Szépréthy Roland, a Mobilfox influenszere, aki szombaton 2 millió forintnyi összeget szórt szét ezresekben a Deák téren összegyűlt tömegnek.

Szépréthy erről az Indexnek beszélt, ahol azt is hozzátette, szerinte nem az ezresekről szólt az esemény, hanem arról, hogy a követőiknek közösségi élményt adjanak.

„Egy mesét alkottunk meg. Igenis vannak olyan helyzetek, amikor pénz hullik az égből”

– mondta az interjúban az influenszer, aki hozzátette, nem számított ennyi emberre az akció meghirdetése után.

Az influenszer a letaposott virágágyásról posztoló Karácsony Gergelynek is üzent az interjúban. „Vannak emberek, akik milliókat adnak a társaiknak, és vannak emberek, akik tízmilliókat költenek tanácsadókra” – mondta Szépréthy Roland.

Szépréthy azok után hirdette meg az ünnepi pénzszórást, hogy 25 százalékos részesedést szerzett a Mobilfox cégben. Az akciót azzal vezették fel, hogy a Mobilfox tulajdonosa, Diller Kevin és Szépréthy állításuk szerint összevesztek, és ennek a vitának a végén jutottak el oda, hogy az influenszer részesedést kapott a cégben. Az Indexnek mindketten azt nyilatkozták, hogy az egész vita nem előre megtervezett műbalhé és médiahekk volt.

Diller Kevin a mostani interjúban úgy nyilatkozott, hogy a pénzszórás azért nem volt jó ötlet. Szépréthy pedig azzal védekezett, hogy többször jótékony célra is ajánlottak már fel összegeket, csak ezeket nem hirdették meg ennyire.

Szépréthy szerint egyetlen gyerekhez kellett mentőt hívni az eseményen, aki egy építkezésre mászott be az ezresekért, de már kimászni nem tudott onnan, ebben segítettek neki.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!