Titokzatos Azahriah-film készül, a forgalmazó és az énekes menedzsmentje sem árul el róla semmit

2024. április 11. – 15:24

Másolás

Vágólapra másolva

„Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában.

A film forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film. A kitűzött premierdátum november 28-a. Többet viszont nem árul el róla az adatbázis, ezért megkerestük Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst is azzal kapcsolatban, pontosan milyen filmre számíthat a közönség.

Mindkét helyről azt a választ kaptunk, hogy egyelőre nem válaszolnak semmit.

A Színfolt Film egyébként olyan filmekért felel, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm. 2019-ben Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel.

Májusban három egymást követő nap is telt házas koncertet fog adni Azahriah a Puskás Arénában. A koncertjegyért sorban állókkal tavaly október végén interjúztunk a jegyiroda előtt:

Az énekes az arénás koncertek mellett csak néhány fesztiválos fellépést vállal ezen a nyáron, ebből az egyik a Sziget második napján, augusztus 8-án lesz. Azahriah kiemelt sávot kap, az aznapi záróprodukció előtt lép fel este a Nagyszínpadon, ezzel hosszú idő, majdnem tíz év után ő lesz az első magyar előadó, aki főműsoridőben a legnagyobb helyszínen lép fel a fesztiválon.

Azahriah tavaly májusban volt az After Podcast vendége, ebben a cikkben pedig azt próbáltuk összefoglalni, hogy lett a fiatal énekesből szinte egy csapásra az első igazi magyar szupersztár.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!