Billie Eilish egyben dobja piacra harmadik albumát

2024. április 8. – 18:19

Másolás

Vágólapra másolva

Billie Eilish hétfőn Instagram-oldalán jelentette be, hogy május 17-én megjelenik harmadik studióalbuma, ami – már ha jól vettem ki az emojik dzsungeléből – a „Hit Me Hard and Soft” címet viseli. Az énekesnő posztjában azt is elárulta, hogy az egész anyagot egyben dobja piacra, azaz az albumot nem készíti elő egy – a klasszikus lemezkiadás anakronisztikus kifejezésével élve – kislemezeses sláger.

Ahogy arra a Variety showbiz-oldal emlékezteti olvasóit, Billie Eilish az albumot – a második, 2021-es „Happily Ever After” lemezhez hasonlóan – köztéri plakátokra írt rejtélyes idézetekkel harangozta be az Egyesült Államokban. Az énekesnő a „Hit Me Hard and Soft”-ot is testvérével, Finneas-szal közösen készítette el, az alkotási folyamat egyikőjük szerint sem volt éppen sima, mivel a számok írása közben komoly kreatív blokkot kellett leküzdeniük.

A 22 éves szupersztár 2023-ban a Szigeten is tiszteletét tette, és ahogy az vájtfülű kollégáink kritikájából kiderül, tényleg csak tiszteletét tette, ugyanis koncertje leginkább a puszta jelenléte, nem a kiemelkedő produkció miatt volt érdekes.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!