Hetekkel azután, hogy bocsánatot kellett kérnie, mert randizik, már szakított is a koreai K-pop-sztár

2024. április 4. – 14:14

Hetekkel azután, hogy bocsánatot kellett kérnie, mert randizik, már szakított is a koreai K-pop-sztár
Az Aespa fellépése a K-Pop Világkoncerten a KINTEX kongresszusi központban, Goyangban 2021. november 14-én. Karina a jobb oldalon – Fotó: Anthony Wallace / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szakított barátjával Karina, a koreai K-pop-sztár, akinek múlt hónapban azért kellett bocsánatot kérnie a rajongóitól, mert nyilvánosan felvállalta a kapcsolatát – írja a CNN.

Az Aespa nevű formáció 23 éves énekeséről márciusban derült ki, hogy I Dzseuk színésszel randizik. Ezen a popsztár rajongói közül sokan annyira felháborodtak, hogy teherautóval hajtottak Karina ügynöksége elé, amin egy elektronikus hirdetőoszlopon a következő felirat volt olvasható:

„Nem elég a szeretet, amit a rajongóidtól kaptál?”

Karina ezután az Instagram-oldalán egy kézzel írt levelet tett közzé, amelyben bocsánatot kért híveitől, és megígérte, hogy a jövőben érettebb és szorgalmasabb oldalát mutatja.

A nagy botrányt kavaró kapcsolat ezek után nem is tartott sokáig, alig öt héttel a kapcsolatuk felvállalása után április elején már szakítottak is. I Dzseuk ügynökségének közleménye szerint Karina azzal indokolta a szakítást, hogy a munkájára szeretne fókuszálni, de „továbbra is kollégák maradnak, akik támogatják egymást”.

Az eset jól mutatja azt a kemény világot, ami szabályosan megnyomorítja a dél-koreai K-pop-sztárokat. Még egy évtizeddel ezelőtt is bevett gyakorlat volt, hogy az ügynökségek megtiltották az új sztároknak a randizást, de még a saját mobil használatát is, a párkapcsolatok beismerése pedig még most is gyakran botrányosnak számít a rajongók előtt – ahogy ezt Karina és I Dzseuk esete is jól példáz.

A koreai ügynökségek egyébként azért szeretik legalább a nyilvánosság előtt szingliként prezentálni a sztárjaikat, hogy ezzel is növeljék a rajongók elköteleződését, akik így abba a hamis tudatba ringathatják magukat, hogy szeretett énekesük/színészük „elérhető”. Az elmúlt években lassan ugyan, de lazulnak az ügynökségi szabályok, tavaly például a Blackpink énekese is felvállalhatta a nyilvánosság előtt a kapcsolatát.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!