A koreai K-pop-sztárnak töredelmesen bocsánatot kellett kérnie, amiért randizik valakivel

2024. március 6. – 20:29

A koreai K-pop-sztárnak töredelmesen bocsánatot kellett kérnie, amiért randizik valakivel
Karina (jobbról a második) az Aespa fellépésén a New York-i Central Parkban az ABC Good Morning America koncertjén 2022. július 8-án – Fotó: Angela Weiss / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie Karinának, a koreai K-pop-sztárnak, miután feldühödött rajongói árulással vádolták meg azért, mert barátja van, írja a BBC.

Miután kiderült, hogy az Aespa nevű formáció 23 éves frontembere I Dzseuk (Lee Jae-wook) színésszel randizik, a rajongók egy teherautóval hajtottak a popsztár ügynöksége elé, amin egy elektronikus hirdetőoszlopon a következő felirat volt olvasható:

„Nem elég a szeretet, amit a rajongóidtól kaptál?”

Karina ezután az Instagram-oldalán egy kézzel írt levelet tett közzé, amelyben bocsánatot kért híveitől a váratlan meglepetésért. Megígérte, hogy a jövőben érettebb és szorgalmasabb oldalát mutatja, és fogadkozott, hogy begyógyítja az általa okozott sebeket.

A valódi nevén Ju Dzsimin (Yu Ji-min) nevű énekesnő 2020-as debütálásuk óta áll a négytagú együttes élén. Az Aespa tavaly kiadott My World című albuma rekordot döntött, 2,1 millió példányt adtak el belőle Dél-Koreában.

Az eset jól mutatja azt a kemény világot, ami szabályosan megnyomorítja a dél-koreai K-pop-sztárokat. Még egy évtizeddel ezelőtt is bevett gyakorlat volt, hogy az ügynökségek megtiltották az új sztároknak a randizást, de még a saját mobil használatát is. A párkapcsolatok beismerése még most is gyakran botrányosnak számít a rajongók előtt, írja a BBC.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!