Mégsem hagyja abba karrierjét a zaklatással vádolt Lizzo

2024. április 3. – 04:54

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány napja a Grammy-díjas előadó, Lizzo azt sugallta egy posztjában, hogy felhagy a karrierjével az őt ért támadások és zaklatási vádak miatt. Lizzo ebben a bejegyzésében még arról írt, hogy úgy érzi, a világ nem akarja őt, és folyamatosan hazugságokat terjesztenek róla. Ezt a bejegyzést értelmezték úgy a legtöbben, hogy Lizzo felhagy a karrierjével vagy elköszön a social mediától.

Egy új videóban azonban Lizzo tisztázta a helyzetet, és bejelentette, hogy folytatja karrierjét és megtartja social csatornáit is.

Lizzo szerint korábbi posztja valójában arról szólt, hogy a felé áradó „negatív energiákra” nem fordít több figyelmet a jövőben, és inkább azt tartja szem előtt a jövőben, hogy olyan zenéket jelentessen meg, amelyekkel örömöt okoz az embereknek – írja a Variety.

Lizzót 2023 augusztusában három egykori táncosa többek között szexuális zaklatás és ellenséges munkahelyi környezet kialakítása miatt perelte be. A táncosok különböző megaláztatásokról számoltak be: szerintük Lizzo többek között arra kényszerítette egyiküket, hogy egy sztriptíztáncos mellét fogja meg, a stábbal együtt becsmérlő utalásokat tett egy versenyző súlyára, valamint a stáb nem engedte ki őket vécére egy forgatási napon.

A 2010-es években Lizzo neve még egyet jelentett a testpozitivitással és szexpozitivitással– írtuk róla tavalyi cikkünkben.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!