15 év után újraindul a Kalandra Fal! az RTL-en, de már nem Vadon Janival és Sebestyén Balázzsal

2024. március 17. – 17:45

Másolás

Vágólapra másolva


Az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter a SorozatWiki podcastjában beszélt arról, milyen műsorokra számíthatnak a csatorna nézői 2024-ben. Kolosi azt mondta, három év kihagyás után visszatér a képernyőre az Álarcos Énekes és a Kalandra Fal!, ami 15 év után indul újra – de már nem Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival, írja a Blikk.hu. Kolosi azt azonban nem árulta el, hogy kik lesznek a show-műsor új műsorvezetői.

Azt már lehetett tudni, hogy nyáron az RTL tizenkettedszer is elindítja a Való Világot. Kolosi hozzátette, hogy a villalakók életéről készült összefoglalókat leadják a Coolon is, az RTL+-on pedig 24 órás streamben közvetítik majd a villa eseményeit.

Emellett érkezik a Drága örökösök c. sorozat legújabb, egyben utolsó, az Apatigris harmadik, illetve a Mellékhatás második évada is. Ez utóbbi esetében egy harmadik évad is szóba került, sőt már megkezdődtek az előkészületek is, végül azonban lefújták a terveket. Kolosi azt mondta azért, mert „az a pénzt, amit egy új évad elkészítésbe kellene befektetni, inkább újdonságokra költik.”

Kolosi úgy gondolja, mivel Magyarország egyre sikeresebb a fociban, egyre nagyobb az igény a Gólkirályság második évadára is. A csatorra nagy erőkkel készül a The Floor c. vetélkedőre is, aminek Szujó Zoltán lesz a műsorvezetője.

A podcastban a vezérigazgató-helyettes beszélt a tavalyi évről is. „Megmondom őszintén, azért voltam nagyon jókedvű tavaly karácsonykor, mert a tavalyi szezonnak igazából két olyan műsora volt, amire egyértelműen azt lehet mondani, hogy meghatározta Magyarországon a közbeszédet. És mind a két tartalom az RTL képernyőjén volt. Az egyik a Sztárbox, a másik meg az Árulók.”

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban 22 híresség egy kastélyban próbálja leleplezni a közöttük megbújó gyilkosokat. Az Árulók a realitykhez képest sokszor meglepően szellemes, de Árpa Attila a pszichopata házigazda szerepében nagyon megosztó. A műsorról írt összefoglalónkat itt olvashatja.

Szintén követtük a Sztárboxot is – az összefoglalók ide kattintva érhetők el. A műsor kapcsán a legutóbb arról cikkeztünk, hogy az NMHH 10 millió forintos bírságot szabott ki a csatornának a műsor egyik adása miatt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!