Sharon Stone megnevezte a producert, aki azt követelte tőle, feküdjön le a színésztársával, hogy a férfi jobban játsszon

2024. március 13. – 08:03

Sharon Stone megnevezte a producert, aki azt követelte tőle, feküdjön le a színésztársával, hogy a férfi jobban játsszon
Sharon Stone és William Baldwin az 1993-as Sliver című thrillerben – Fotó: Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Sharon Stone nyilvánosságra hozta annak a filmproducernek a kilétét, aki állítása szerint azt követelte tőle, hogy feküdjön le a Sliver című 1993-as filmben játszó színésztársával, hogy javítsa a férfi színészi teljesítményét – írja a Guardian.

A színésznő már a 2021-es memoárjában is beszámolt az esetről, de akkor még nem említett neveket. Most a Louis Theroux podcastban azt mondta, Robert Evans, a Paramount produkciós cég vezetője mondta neki, hogy szexeljen William Baldwinnal. Evans 2019-ben halt meg.

A hollywoodi sztár elmondása szerint Evans azzal érvelt, hogy a színésznő felelőssége, hogy felhúzza Baldwin pocsék játékát, erre pedig a legjobb módszer, ha lefekszik vele.

„Evans napszemüvegben rohangált az irodájában, és azt magyarázta, hogy lefeküdt Ava Gardnerrel, nekem pedig le kellene feküdnöm Billy Baldwinnal, mert akkor jobb lenne az alakítása” – idézte fel a találkozót a színésznő.

Stone szerint Evans úgy gondolta, ha a színésznő és Baldwin szexelnének, az javítaná a kémiát közöttük a képernyőn, és azzal vádolta meg a színésznőt, hogy a makacssága fogja a film bukását okozni.

A színésznő szerint viszont a producerek okolhatók a rossz castingért. „Michael Douglast nem kellett megdugnom. Mert Michael pontosan tudta, hogy mit kell csinálnia, hogy kell elmondania a szövegét, hogy kell próbálni és megjelenni a forgatáson” – mondta. Stone és Douglas az 1992-es Elemi ösztönben játszott együtt.

Sharon Stone kijelentéseire William Baldwin az X-en reagált szerda délelőtt.

„Nem tudom, miért beszél rólam Sharon Stone még ennyi év után is? Talán mert még mindig belém van zúgva, vagy ennyi év után is meg van bántva, mert én elhárítottam a közeledését?”

Baldwin azt írta, ő is rengeteg mocskos sztorit tud Stone-ról, és akár könyvet is írhatna a „sok-sok felkavaró, perverz és szakmaiatlan történetről”.

A színész szerint egyébként ő is járt a film forgatása alatt Robert Evans irodájában, és könyörgött neki, hogy az utolsó szexjelenetüket úgy koreografálja meg, hogy ne kelljen megcsókolnia a színésznőt.

Sharon Stone korábban arról is nyíltan beszélt, hogy az 1980-as években a Sony stúdió egyik volt vezetője szexuálisan zaklatta őt. A színésznő elmondása szerint a férfi, akit nem nevezett meg, a péniszét mutogatta neki, amikor az 1980-as években egy megbeszélésre ment az irodájába. Az incidens még jóval azelőtt történt, hogy az Elemi ösztön és az 1995-ös Casino című filmek nemzetközileg ismert sztárrá tették Stone-t.

A színésznő akkor megjegyezte, hogy mindig elfogadja a bocsánatkérést azoktól a hollywoodi férfiaktól, akik az évek során rosszul bántak vele, azoknak pedig, akik nem kérnek tőle bocsánatot, azt üzente: „Soha többé ne üljetek mellém, mert ha még egyszer mellém ültök, ki fogok állni a nyilvánosság elé, és azt fogom mondani: »Azt mondtam, ne üljetek mellém«”.

Az Elemi ösztön egyébként hiába emelte sztárstátuszba a színésznőt, később ebből sem jött ki jól: Stone állítása szerint szerint a filmben játszott szerepe miatt veszítette el fia felügyeleti jogát 2004-ben. A színész 2023-ban azt állította egy podcastban, az elhíresült jelenet és a szerep – egy írót játszott, aki elcsábítja a Michael Douglas által alakított rendőrnyomozót – eltorzította a róla alkotott képet. Stone és korábbi férje, Ron Bronstein 2000-ben fogadták örökbe fiukat, Roant, amikor pedig négy évvel később beadták a válókeresetet, Stone elmondása szerint a bíró azt kérdezte az akkor négyéves gyerektől, hogy: „Tudtad, hogy az anyád szexfilmeket készít?”

(A cikket utólag frissítettük William Baldwin reakciójával.)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!