A Last of Us sztárja egy díjátadón a hálálkodás mellett arról is beszélt, hogy most egy kicsit részeg

2024. február 25. – 08:19

Másolás

Vágólapra másolva

Pedro Pascal, a Last of Us című sorozat egyik főszereplője a szombati Screen Actors Guild (SAG) díjátadóján az ilyenkor szinte kötelező hálálkodástól merészen elkanyarodott, és arról is beszélt, hogy többet ivott a kelleténél.

„Ez több okból is helytelen. Egy kicsit részeg vagyok. Azt hittem, hogy berúghatok” – dadogta a CNN szerint, majd a legjobb színésznek járó szobrocskát megfogva felkiáltott. „Nagyon köszönöm ezt!”

Pascal köszönetet mondott a családjának és a sorozatot futtató HBO vezetőinek, majd azon poénkodott, hogy örül neki, hogy munkát kapott a tőlük, mert a színészeten kívül nem érdekli más. A színész aztán azzal is viccelődött, hogy nem emlékszik rá, hogy rajta kívül kiket jelöltek még a díjra. A 1995-ben alapított SAG az általa legjobbnak tartott filmes, illetve főműsoridőben sugárzott televíziós alakításokat jutalmazza.

Pedro Pascal a Screen Actors Guild-díjjal a kezében – Fotó: Matt Winkelmeyer / 2024 Getty Images
Pedro Pascal a Screen Actors Guild-díjjal a kezében – Fotó: Matt Winkelmeyer / 2024 Getty Images



„Pánikrohamot fogok kapni, és elmegyek” – mondta Pascal a beszéde végén, majd lesétált a színpadról. A színfalak mögött Pascal egy újságírónak azt mondta, hogy nem igazán emlékszik, hogy miről beszélt a díj átvételekor.

Pedro Pascal a 90-es évek végén kezdte kisebb szerepekkel a színészetet, de egészen a 2010-es évek közepéig várni kellett a nagy áttörésére. Azóta egy sor ikonikus karakterhez adta az arcát, és Hollywood egyik legkeresettebb színészének számít. Családja annak idején politikai menekültként volt kénytelen távozni Chiléből, és nem sokon múlt, hogy egészen más pályát fusson be, írtuk a színészt bemutató portrénkban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!