Jake Gyllenhaal összeveri Conor McGregort – egy '80-as évekbeli akcióklasszikus remake-jében

2024. január 25. – 19:10

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön megjelent az első trailer a '80-as évek egyik – B szinten legalábbis – ikonikus akciófilmjéhez, az 1989-ben Országúti diszkóra magyarított Road House-hoz, melyben Patrick Swayze titokzatos kidobójának figuráját a 43 évesen is szépen kipattintott Jake Gyllenhaal játssza el. Gyllenhaal egy visszavonult (és persze lecsúszott) ketrecharcost alakít, aki kidobóként kezd el dolgozni egy floridai bárban, amit tönkre akar tenni néhány balhés arc. A film március 21-én debütál az Amazon Prime streamingszolgáltatón.

Gyllenhaal a 2015-ös Mélyütés (Southpaw) című bokszfilm kedvéért egész jól megtanult bunyózni, boksztudását most rúgásokkal és dobásokkal kerekítette ki MMA-repertoárrá. A film ketrecharcos jeleneteit a világ vezető MMA-szervezete, az Ultimate Fighting Championship márciusi Las Vegas-i gáláján forgatták le; a felvezető meccsek és a főműsoridő között a stábnak kereken hat perce volt arra, hogy felvegyék Gyllenhaal és az ex-UFC-s Jay Hieron megkoreografált küzdelmét.

A bárt tönkretenni akaró főgonoszt a versenysúlyára saccra 15-20 kiló izmot rápakoló Conor McGregor játssza; a pályafutását szégyenletes botrányok, csúnya vereségek és egy még csúnyább lábtörés után évek óta jegelő ír MMA-szupersztárnak ez az első filmszerepe.

(People, MMA Fighting)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!