300 millió forintos titánfogsort csináltatott magának Kanye West

2024. január 18. – 20:44

Másolás

Vágólapra másolva

Közel 300 millió forintnyi dollárba kerülhetett Kanye West új titánfogsora, amelyhez az első hírekkel ellentétben nem kellett kiszedni a fogait, de így is meglehetősen szokatlan megoldásnak számít a dolog – írja a Washington Post.

Az első hírek még arról szóltak, hogy a rapper az összes fogát kiszedette a cél érdekében, de a lap a rapper egy ismerősétől kiderítette, hogy a titánszerkezetet a fogaira rögzítették rá. „Ez enyhén szólva is kísérleti fogászat” – fogalmazott a forrás. A rapper amúgy korábban is csinált már hajmeresztő dolgokat a fogsorával, 2010-ben azt állította, hogy az alsó fogsorát kicserélte gyémánt- és aranyimplantátumokra.

Foghúzás ide vagy oda, az mindenesetre biztos, hogy a rapper saját tervezésű új fogsora közel 850 ezer dollárba került, és Kanye amellett, hogy egy Insta-sztoriban villantotta meg a titánfogakat, egyúttal a '70-es évek két James Bond-filmjében is feltűnő, Jaws nevű gonosztevőhöz is hasonlította magát, akit a 218 centis magassága mellett a fém fogsoráról lehetett felismerni.

A titánfogsor, alighanem még a felhelyezés előtt – Forrás: @kanyewest / Instagram
A titánfogsor, alighanem még a felhelyezés előtt – Forrás: @kanyewest / Instagram

Arról is ma érkeztek hírek, hogy Kanye Westhez közel álló források szerint a zenész egy negyvenperces bocsánatkérő videót készített a korábbi antiszemita megszólalásaiért. Nem első alkalommal: már egy decemberi posztjában is bocsánatot kért ugyanezért, ami után az is felmerült, hogy a mesterséges intelligencia segített neki a poszt megírásában.

Februárban érkezik Kanye West és Ty Dolla $ign Vultures nevet viselő közös albuma, ezért jól jön most a rappernek a nagy nyilvánosság, amit az elmúlt hetekben kapott.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!