Azahriah májusban fellép a SopronFesten

2024. január 15. – 14:34

Másolás

Vágólapra másolva

Május 18-án a SopronFesten lép fel Azahriah – jelentették be a fesztivál szervezői a Facebookon.

Hozzátették, hogy Azahriah sehol az országban nem lesz látható a nyár eleji tripla Puskás Aréna-koncert előtt, csak Sopronban. A május 17-től 19-ig tartó SopronFesten koncertezik majd többek között Beton.Hofi, Majka, a Quimby, Pogány Induló, Rúzsa Magdi és a Tankcsapda is. A fesztiválra a napijegyek teljes áron 16, a háromnapos bérletek 37 ezer forintba kerülnek, de január 15-én éjfélig még kedvezményesek az árak.

Azahriah, vagyis Baukó Attila a 2020-as évek legfelkapottabb magyar popsztárja. A legtöbben eleinte még Paul Streetként ismerték a YouTube-on, ahol pár év alatt az egyik legismertebb vloggerré vált, jelenleg több mint félmillióan iratkoztak fel a videóira.

Ezzel párhuzamosan kezdte el építgetni a zenei karrierjét, ami egy igazi Z generációs sikersztori: a legeslegelső koncertjére 2021-ben rögtön ezerötszázan voltak kíváncsiak az akkor frissen megnyíló Monyolandben, idén márciusban pedig már a Papp László Arénában adott telt házas koncertet. Sokan mégis a tavaly nyári, nagy sajtóvisszhangot kiváltó botránya miatt kezdték el megismerni. Azahriah májusban volt az After Podcast vendége.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!