Kovácsovics Fruzsina ült be péntek reggel Vadon Jani helyére Balázsékhoz

2024. január 11. – 19:16

Másolás

Vágólapra másolva

Kovácsovics Fruzsina ült be péntek reggel Balázsékhoz a Rádió 1 reggeli műsorába Vadon Jani helyére – írta meg csütörtök este a a Blikk Kovácsovics egy Insta-sztorijára hivatkozva. Azt nem lehet tudni, hogy végleg ő fogja-e helyettesíteni Vadon Janit, vagy csak ideiglenesen ugrik be.

Kovácsovics Fruzsina háromszoros Fonogram-díjas magyar énekesnő, dalszerző, a Csillag születik című tehetségkutató műsor döntőse. Korábban szerepelt már Balázsék műsorában, és honlapja szerint máshol is dolgozott műsorvezetőként.

Kovácsovics Fruzsina a Csináljuk a fesztivált! című műsor felvételén az MTVA óbudai stúdiójában 2022. október 2-án – Fotó: Kovács Anikó / MTI
Kovácsovics Fruzsina a Csináljuk a fesztivált! című műsor felvételén az MTVA óbudai stúdiójában 2022. október 2-án – Fotó: Kovács Anikó / MTI

Vadon Jani december 11-én jelentette be, hogy 15 év után otthagyja a Rádió 1-en Sebestyén Balázzsal és Rákóczi Ferivel közösen vitt műsorukat. Balázsék Facebook-oldalán akkor azt írták: Vadont új kihívások vonzzák, és egy sor régóta dédelgetett álmát szeretné megvalósítani. Hozzátették, hogy „nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.”

Január nyolcadikán hétfőn volt az első alkalom, amikor Vadon nem volt bent az adásban, akkor Rákóczi Feri meg is kérdezte Sebestyén Balázst, hogy tényleg arra várt-e, hogy bejön Vadon. Sebestyén azt válaszolta, hogy volt egy ilyen érzése, pedig tudhatná, hogy ha Vadon valamit eldönt, akkor az el van döntve.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!