Vadon Jani 15 év után otthagyja Sebestyén Balázsékat

2023. december 11. – 09:30

Másolás

Vágólapra másolva

„Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól” – jelentették be a műsorvezetők a Balázsék c. műsor Facebook-oldalán Vadon távozását.

Azt írták még, hogy Vadont új kihívások vonzzák, és „szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik” – fogalmaztak. „Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait.” Azt ígérik, hogy a műsor megújulva folytatja tovább 2024-ben.

A távozó műsorvezető az Instagramján posztolt hétfőn délelőtt. Azt írta: „Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem... 😊 Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak, és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok!”

A Bors szerint Vadon az adásban azt mondta, sok mindent kapott a rádiózástól, de az állandó munka miatt sok minden kimaradt az életéből. Ezeket szeretné most pótolni, élményekkel gazdagodni, impulzusokat szerezni, és több időt töltene a családjával is.

Vadon 15 éve dolgozik együtt Sebestyénékkel. A tévés műsorvezetőnek Sebestyén Balázzsal nemcsak a rádióban, hanem az RTL-en is volt közös munkája, például együtt dolgoztak a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben 2022 őszén.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!