Vadon Jani elnézést kért, amiért a Celeb vagyok, ments ki innen! élő adásában megalázó helyzetbe hozott egy gyereket

2022. október 19. – 22:53

Másolás

Vágólapra másolva

Az RTL Klub műsorvezetője, Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor szerda esti élő adásában kért elnézést, amiért az előző epizódban egy kolumbiai gyerekszereplőt megalázó helyzetbe hozott a viccelődésével – írja a Blikk.

A 10-12 év körüli, Pedro nevű fiú leveleket szállít a műsor szereplőinek. Vadon a keddi epizódban kérdéseket tett fel neki, amelyekre ő rendre a „Sí, senor”, azaz az „Igen, uram!” választ adta.

A jelenet hamar botrányossá vált, amikor Vadon arról kérdezte a magyarul nem tudó fiút, hogy „Tudja-e, hogy ő az igazi apja?”, „Szereti-e az édességet?” és hogy „Tisztában van-e vele, hogy ha még tíz éven keresztül fánkot zabál, ahogy eddig, akkor kamaszként elhízott lesz?”. A kérdések közben Vadon műsorvezetőtársa, Sebestyén Balázs a háttérben nevetett, majd hozzátette: „Szegény, abuzáltuk”. A történtek miatt kérdéseket küldtünk az RTL-nek, válaszukban a szerda esti műsorukra hívták fel a figyelmünket.

Vadon Jani aztán az élő adásban reagált is a felháborodást kiváltó jelenetre. Magára vállalta a történteket, és többször bocsánatot kért a viccelődésért. „A tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle.... Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével, mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem” – mondta.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!