Remek előzetessel melegít a Tokyo Vice a februárban érkező második évadra

2024. január 9. – 18:20

Másolás

Vágólapra másolva

Látványos előzetes érkezett az HBO Max-re február 8-án érkező Tokyo Vice második évadához. A Tokyo Vice japán első külföldi bűnügyi újságírójának félig fikciós történetéről, illetve a japán alvilág, média, hatóságok és a politika összefonódásáról szól Vatanabe Ken és Ansel Elgort főszereplésével. 2022-es kritikánkban mi is nagyon dicsértük a sorozatot. A 10 részes második évad rögtön két epizóddal érkezik az HBO Max-re majd.

A Tokyo Vice Jake Adelstein nagy port kavaró 2009-es memoárja alapján készült, és a sorozat az amerikai főszereplőn keresztül mutatja be ritkán látható nyersességgel és sztereotípiákat kerülve, hogy milyen beilleszkedni Japánban egy külföldinek, ha egy nagy lapnál akar újságíró lenni.

Talán még egy amerikai produkció sem tudta ennyire hitelesen bemutatni Japánt, ami részben annak is köszönhető, hogy minden jelenetet Tokióban vettek fel, Ansel Elgort külön megtanult japánul a szerep miatt, és az első epizódot rendező, egyben producer Michael Mann (Ferrari, Közellenségek, Az utolsó mohikán) is egy időre Japánba költözött a projekt kedvéért. A sorozatról írt korábbi kritikánk itt olvasható.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!