Jennifer Aniston egy egészséges, boldog Matthew Perryvel sms-ezett a színész halálának napján

2023. december 12. – 17:28

Jennifer Aniston egy egészséges, boldog Matthew Perryvel sms-ezett a színész halálának napján
Jennifer Anniston és Mathew Perry az 1995-ös NBC Fall Preview-n – Fotó: Ron Davis / Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem voltak fájdalmai. Nem küszködött” – emlékezett vissza Jennifer Aniston Matthew Perryre a Varietynek adott interjújában. Azt mondta, hogy aznap, mikor Perry meghalt, reggel még sms-eztek, és úgy tűnt, hogy minden rendben volt.

„Boldog volt. Egészséges volt. Leszokott a dohányzásról. Elkezdett edzeni. Boldog volt, csak ennyit tudok”

– mondta Aniston. Hasonlóan nyilatkozott korábban a Jóbarátok társalkotója, Marta Kauffman is.

Matthew Perry október 29-én halt meg Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találták meg. A rendőrök nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot, és egyelőre nem tudni, miben halt meg.

Aniston abban bízik, hogy az emberek úgy emlékeznek majd rá, mint ahogy szerette volna. Perry tavaly egy podcastban beszélt arról, hogy hogyan szeretné, hogy emlékezzenek rá a halála után.

„Mikor meghalok, és az úgynevezett eredményeimről lesz szó, jó lenne, ha a Jóbarátok jóval azok mögött a dolgok mögött végezne a felsorolásban, hogy más embereknek segítettem. A halálom után az fog menni, hogy Jóbarátok, Jóbarátok, Jóbarátok, és örülök neki, hogy voltak értékelhető színészi teljesítményeim amellett, hogy az emberek a neten röhöghettek a megpróbáltatásaimon.”

Egy időben a malibui tengerparti házát egy férfiaknak kialakított otthonná építette át, ahol függőséggel küzdőknek segített a felépülésben, biztonságos lakhellyel és tanácsokkal segítve őket.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!